3 razloga zašto TWIST & PLAY naočale vole i roditelji i djeca

3 razloga zašto TWIST & PLAY naočale vole i roditelji i djeca

Pročitana vremena: 367 Komentari: 0

Kupovina dječjih sunčanih naočala sa sobom donosi mnogo pitanja: Štite li zaista naočale od UV zraka? Hoće li biti interesantne mojem djetetu? Što ako ih dijete vrlo brzo izgubi ili ošteti? TWIST & PLAY kolekcija pruža odgovore na sva ta pitanja (i više), a niže pročitajte zašto. 

1. Savitljiv okvir

Karakteristika naočala koja oduševljava i djecu i roditelje! Zašto? Zbog izdržljivog materijala djeca neometano mogu uživati u aktivnostima i veseloj igri, a roditelji ne strahuju da će se naočale uništiti. TWIST & PLAY naočale napravljene su od visokokvalitetnog silikona koji je posebno adekvatan za djecu: mekan je na dodir, lagan, otporan i fleksibilan.

2. 100% UV zaštita

Leće s UV400 zaštitom u potpunosti čuvaju oči Vaših mališana! UV zračenje ima kumulativan učinak, odnosno povećava se s godinama. U odnosu na odrasle djeca provode više vremena na otvorenom i leća u dječjem oku prozirnija je, stoga je zaštitu očiju potrebno provoditi već od ranog djetinjstva.

3. Polarizirane leće

Nema više žmirkanja radi neugodnog odsjaja! Leće TWIST & PLAY kolekcije su polarizirane, što znači da sadrže poseban filter koji blokira reflektirajuću svjetlost te pogled čine oštrijim i jasnijim, povećavaju kontrast i jasnoću vida, smanjuju odsjaj te naprezanje očiju.

Pogledajte našu ponudu i uvjerite se i sami zašto je TWIST & PLAY odgovor na sva Vaša pitanja o zaštiti dječjih očiju!